گزارش اولین نشست دال با موضوع :
شرح کلی مسابقه بین المللی A’Design Award
اولین نشست از سری نشست های دال شنبه ۱۳ بهمن ماه به مناسبت دهه فجر آغاز گردید .
مراسم در سالن دفاع شماره یک دانشکده هنر آزاد تهران مرکزی با ۶۰ صندلی تشکیل شد اما به علت ازدحام جمعیت ۴۰ صندلی اضافه شد.
اولین نشست با موضوع آمادگی برای مسابقات جهانی A’Design award آغاز شد.
آقای نیما باوردی که برنده چندین دوره مسابقات A’Design award و دیگر مسابقات جهانی و داخلی هستند و از همه مهم تر داور مسابقات A’Design award نیز می باشند، سخنران این نشست بودند.
ابتدای مراسم با سخنان مجری برنامه آقای علیرضا مهدوی و تبریک دهه فجر آغاز شد و قدردانی از عزیزانی که در این راه حمایت خود را دریغ نکردند و سپس به توضیح بخشی از رزومه و سوابق آقای باوردی پرداختند.
جناب آقای باوردی به مدت ۵۱ دقیقه سخنرانی نمودند و ۹ دقیقه به پرسش و پاسخ حاضران اختصاص یافت. در انتهای نشست جناب آقای مهیار صامت حقیقی به نمایندگی رشته طراحی صنعتی و دانشکده با سخنان خود حضار را مستفیض کردند و پس از این برنامه با پذیرایی از میهمانان، نشست پایان یافت.
تمام اعضای انجمن در هیئت مدیره انجمن (مبارکه عفتی/ کیان آئینی/ غزاله صالح/ علیرضا مهدوی/ زهرا بیرامی/ احسان توکلی/ مجید بیات / ابراهیم درخشان فرد) با پرداخت هزینه ای دانشجویی پذیرایی اولین مراسم را به عهده گرفتند.
همینطور در بدو ورود، اسامی دانشجویان حاضر در مراسم ثبت شد و جزوه ای تحت عنوان چگونه برای مسابقه A’Design award ثبت نام کنیم و شرایط و موارد مسابقه به تمامی حاضران ارائه شد.
از علاقمندان به عضویت در انجمن دعوت شد تا فرم عضویت در انجمن را در انتهای مراسم تکمیل بفرمایند .
ازدحام جمعیت در سالن و حضور و حمایت حداکثری دانشجویان از اولین نشست از سلسه نشست های دال را شاهد بودیم. این سلسه نشست ها با محوریت طراحی صنعتی و با هدف جبران کمبودهای آموزشی سیستم با حضور اساتید به نام این رشته برنامه ریزی شده است که هماهنگی و به اجرا درآوردن اولین نشست، صرف زمانی قریب به ۷ ماه را به خود دید که شامل موارد زیر می باشد:
- هماهنگی برای دریافت مجوز برگزاری
- هماهنگی با اساتید
- هماهنگی در خصوص محل برگزاری
- هماهنگی برای تهیه بودجه که با دوندگی های بسیار همراه شده است و قدردان حمایت بزرگان میباشیم .
مهمانان والامقام و قدم بر دیده نهاده و حامی ما:
جناب آقای دکتر خبری(ریاست محترم دانشکده)
جناب آقای دکتر نیلی(نماینده دانشگاه شهید بهشتی)
جناب آقای دکتر صامت حقیقی(مدیر گروه طراحی صنعتی)
جناب آقای میرزائیان(نماینده انجمن صنفی طراحی صنعتی)
گزارش دومین نشست دال با موضوع:
Design Thinking
دومین نشست از سری نشست های دال شنبه ۲۷ بهمن ماه برگزار شد.
تعداد شرکت کنندگان در این مراسم ۹۲ نفر بودند.
موضوع دومین نشست این برنامه Design Thinking بود که جناب آقای مهران هاشمی از این موضوع به مدت ۵۱ دقیقه صحبت کردند.
مباحثی که در این نشست از آن صحبت شد شامل نظم جهان، ترکیب بندی اشیاء، ماهیت هر وسیله ای که تولید می شود، نحوه ارائه یک اسکیس به کارفرمای خود و فرم اشیاء بود. همینطور در حین صحبت های جناب آقای هاشمی یک فیلم سورئال در خصوص موضوع این نشست بر روی تلویزیون به نمایش گذاشته شد.
در ۹ دقیقه باقی مانده اساتید حاضر در نشست به تبادل نظر درمورد مباحث ذکر شده پرداختند.
دومین برنامه این نشست هم با همت تمام اعضای انجمن (مبارکه عفتی/ کیان آئینی/ غزاله صالح/ علیرضا مهدوی/ زهرا بیرامی/ احسان توکلی/ مجید بیات / ابراهیم درخشان فرد) و با پرداخت هزینه ای از طرف تک تک اعضای انجمن برای پذیرایی به پایان رسید.
مهمانان والامقام و قدم بر دیده نهاده و حامی ما :
جناب آقای دکتر خبری(ریاست محترم دانشکده)
سرکار خانم پرناز گودرزپروری (مدیریت پژوهش)
جناب آقای دکتر صامت حقیقی (مدیر گروه طراحی صنعتی)
جناب آقای دکتر نیلی (نماینده دانشگاه شهید بهشتی)
جناب آقای مسعود محمودخان شیرازی (هیئت علمی دانشگاه تهران مرکز)
جناب آقای جهانبخش سادگی راد ( استاد دانشگاه تهران مرکز)
سرکار خانم فاطمه قوام (استاد دانشگاه تهران مرکز)
جناب آقای توماج یوسفی (استاد دانشگاه تهران مرکز)
جناب آقای کوروش مهدوی (دبیر اسبق انجمن طراحی صنعتی دانشگاه تهران مرکز)
جناب آقای نیما باوردی (داور مسابقه بین المللی A’Design Award)
گزارش سومین نشست دال با موضوع :
Internet of Things
سومین نشست از سری نشست های دال شنبه ۴ اسفند ماه ۱۳۹۷ برگزار شد.
تعداد شرکت کنندگان در این مراسم ۸۵ نفر بودند.
موضوع دومین نشست این برنامه اینترنت اشیا بود که جناب آقای مصطفی توحید فر دکتری فلسفه هنر، استاد دانشگاه (هنر، شهید بهشتی و علوم تحقیقات)، طراح محصول و مدیر عامل شرکت طراحی والا از این موضوع به مدت ۵۱ دقیقه صحبت کردند.
مباحثی که در این نشست از آن صحبت شد عبارت اند از :
اینترنت اشیاء چیست؟ ، جایگاه ایران در حوزه اینترنت، ارتباط اینترنت با طراحی صنعتی ، انواع حسگر ها و محصولات نمونه ، استفاده QR کد، تعاریف طراحی صنعتی ،محصول، خدمات،تعاملی و تجربه کاربری.
در نهایت در ۹ دقیقه باقی مانده به پرسش و پاسخ حضار پرداخته شد.
سومین برنامه این نشست هم با همت تمام اعضای انجمن (مبارکه عفتی/ کیان آئینی/ غزاله صالح/ علیرضا مهدوی/ زهرا بیرامی/ احسان توکلی/ مجید بیات / ابراهیم درخشان فرد) و با پرداخت هزینه ای از طرف تک تک اعضای انجمن برای پذیرایی به پایان رسید.
مهمانان والامقام و قدم بر دیده نهاده و حامی ما :
سرکار خانم پرناز گودرزپروری (مدیریت پژوهش)
جناب آقای کوروش مهدوی (دبیر اسبق انجمن طراحی صنعتی دانشگاه تهران مرکز)
گزارش چهارمین نشست دال با موضوع:
Material and Production
چهارمین نشست از سری نشست های دال شنبه ۱۱ اسفند ماه ۱۳۹۷ برگزار شد.
تعداد شرکت کنندگان در این مراسم ۱۰۵ نفر بودند.
موضوع چهارمین نشست این برنامه Material and Production بود که سرکار خانم اعظم اسکندری کارشناسی ارشد طراحی صنعتی، مدیر استودیو دیزاین رونین، مدرس دانشگاه و برنده طلا و نقره A’Design Awardاز این موضوع به مدت ۵۱ دقیقه صحبت کردند.
مباحثی که در این نشست از آن صحبت شد عبارت اند از :
MDD(Material driven Design)، ساختار های ترابکولار یا میله میله ،بهینه سازی توپولوژی، شبکه بندی و بهینه سازی سطوح و پوسته ها، ترکیب فرم، انواع طراحی مواد، طراحی مولد، مزایای تولید مولد، Generative Design.
در نهایت در ۹ دقیقه باقی مانده به پرسش و پاسخ حضار پرداخته شد.
چهارمین برنامه این نشست هم با همت تمام اعضای انجمن (مبارکه عفتی/ کیان آئینی/ غزاله صالح/ علیرضا مهدوی/ زهرا بیرامی/ احسان توکلی/ مجید بیات / ابراهیم درخشان فرد) و با پرداخت هزینه ای از طرف تک تک اعضای انجمن برای پذیرایی به پایان رسید.
مهمانان والامقام و قدم بر دیده نهاده و حامی ما :
جناب آقای دکتر خبری (ریاست محترم دانشکده)
سرکار خانم پرناز گودرزپروری (مدیریت پژوهش)
جناب آقای دکتر صامت حقیقی (مدیر گروه طراحی صنعتی)
سرکار خانم مریم گودرزپروری ( استاد دانشگاه تهران مرکز)
جناب آقای کوروش مهدوی (دبیر اسبق انجمن طراحی صنعتی دانشگاه تهران مرکز)
گزارش پنجمین نشست دال با موضوع :
پرسش و پاسخ
پنجمین نشست از سری نشست های دال یکشنبه ۱۹ اسفند ماه ۱۳۹۷ برگزار شد.
تعداد شرکت کنندگان در این مراسم ۱۵۰ نفر بودند.
پنجمین نشست دال با توجه به نزدیک شدن به سال نو با حضور جناب آقای ایمان مقصودی (Design director at iMan design studio, Design Futurist, Avant-Garde Artist and Pioneer in setting design trends for Elites of tomorrow) به طور ویژه ای برگزار شد. مدت زمان سخنرانی برخلاف زمان اصلی نشست های دال که ۵۱ دقیقه می باشد به دلیل استقبال زیاد از این برنامه به ۲ ساعت تغییر کرد.
موضوع این نشست با توجه به اینکه سوالات شرکت کنندگان زیاد بود ، آزاد اعلام شد و جناب آقای مقصودی با توجه به سوالات شرکت کنندگان از موضوعاتی چون کارهای برون مرزی، گرایش های طراحی صنعتی، کار طراحی در خارج از کشور، نحوه تعیین دستمزد یک طراح، ….. .
پس از سخنرانی به جناب آقای مقصودی تندیس نشست دال تقدیم شد و پس از آن عکس دست جمعی با ایشان و حضار گرفته شد.
انجمن برای شرکت کنندگان عیدانه ای را تهیه کرد که با توجه به نزدیک شدن به بهار و ماهیت آن شامل پاکتی بود که در آن بذر دو نوع گیاه قرار داده شد.
پنجمین برنامه این نشست هم با همت تمام اعضای انجمن (مبارکه عفتی/ کیان آئینی/ غزاله صالح/ علیرضا مهدوی/ زهرا بیرامی/ احسان توکلی/ مجید بیات / ابراهیم درخشان فرد) و با پرداخت هزینه ای از طرف تک تک اعضای انجمن برای پذیرایی و تهیه عیدانه به پایان رسید.
مهمانان والامقام و قدم بر دیده نهاده و حامی ما :
جناب آقای دکتر صامت حقیقی (مدیر گروه طراحی صنعتی)
جتاب آقای مسعود محمود خان شیرازی (هیئت علمی دانشگاه تهران مرکز)
سرکار خانم زویا نوروزی ( استاد دانشگاه تهران مرکز )
جناب آقای کوروش مهدوی (دبیر اسبق انجمن طراحی صنعتی دانشگاه تهران مرکز)
سرکار خانم مینا عشقی پور (طراح صنعتی)
گزارش ششمین نشست دال با موضوع:
Design Brief
ششمین نشست از سری نشست های شنبه ۱۳ فروردین ۱۳۹۸ برگزار شد.
تعداد شرکت کنندگان در این مراسم ۵۴ نفر بودند.
ششمین نشست دال با حضور سرکار خانم مینا تفضلی ( دکتری هنر دانشگاه تهران و فارغ التحصیل از دانشگاه واریک کاونتری انگلستان (University of Warwick) ، استراتژیست برند ، موسس و طراح Mim Te Design ، محقق بازار smallfry کاونتری انگلستان، مدرس دانشگاه و طراح محصول برگزار شد.
دانشجویان و طراحان صنعتی بسیار نیازمند این هستند تا در کنار توانایی در ارایٔه ایده های خلاقانه خود توانایی ارایٔه آن به بازار و کسب سود از خلاقیت خود را یاد بگیرند، یکی از مواردی که در این حوضه بسیار حایٔز اهمیت است design brief یا تفهیم نامه دیزاین است که شامل موارد بسیار است. براساس تعریف dictionary Business ، تفهیم نامه دیزاین عبارتست از سند برنامه ریزی پروژه های کلیدی که تعیین میکند پروژه میبایست چگونه، در چه بازه زمانی و به چه اهدافی دست یابد . جزیٔیات مطالب گفته شده در فایل attach شده به این گزارش موجود میباشد. پیرو همین بحث حضور سرکار خانم تفصلی که از برجسته ترین طراحان صنعتی هستند با موضوع Design Brief در نشست ششم شرایطی را فراهم آورد تا مباحث جامعی مورد بحث و گفتگو قرار گیرد.
پس از سخنرانی به سرکار خانم مینا تفضلی تندیس نشست دال تقدیم شد و پس از آن عکس دست جمعی با ایشان و حضار گرفته شد.
ششمین برنامه این نشست هم با همت تمام اعضای انجمن (مبارکه عفتی/ کیان آیٔینی/ غزاله صالح/ علیرضا مهدوی/ زهرا بیرامی/ احسان توکلی/ مجید بیات ) و با پرداخت هزینه ای از طرف تک تک اعضای انجمن برای پذیرایی به پایان رسید.
گزارش هفتمین نشست دال با موضوع:
پارادایم هنرمند صنعتگر در حوزه مد ایرانی
هفتمین نشست از سری نشست های دال شنبه ۷ اردیبهشت برگزار شد.
تعداد شرکت کنندگان در این مراسم ۵۱ نفر بودند.
هفتمین نشست دال با حضور جناب آقای علی مرادی نور ( مشاور و طراح کمپین های تبلیغاتی هلدینگ برتر، مدیر دپارتمان مد و مدرس بنیان مد آکادمی بعد سوم، طراح منتخب مسابقه جهانی کمپانی سواروسکی اتریش، مدعو سمینار و فستیوال ساعت هنگ کنگ، دانشجوی نخبه طراحی صنعتی دانشگاه آزاد و محقق و طراح مد ایرانی) برگزار شد.
موضوع این نشست پارادایم هنرمند صنعتگر بر حوزه مد ایرانی بود که در مورد ریشه طراحی و مبانی آن، فلسفه طراحی ایرانی ،نمونه لباس های بازیگران ایرانی، نحوه طراحی مد در ایران و …. بحث شد.
پس از سخنرانی جناب آقای مرادی نور با حضار عکس دست جمعی گرفته شد و از مهمانان پذیرایی شد.
هفتمین برنامه این نشست هم با همت تمام اعضای انجمن (مبارکه عفتی/ کیان آئینی/ غزاله صالح/ علیرضا مهدوی/ زهرا بیرامی/ احسان توکلی/ مجید بیات / ابراهیم درخشان فرد) و با پرداخت هزینه ای از طرف تک تک اعضای انجمن برای پذیرایی به پایان رسید.
مهمانان ویژه :
جناب آقای دکتر خبری (ریاست محترم دانشکده)
سرکار خانم پرناز گودرزپروری (مدیریت پژوهش)