درخشش دانشجویان دانشگاه آزاد تهران مرکز در المپیاد طراحی صنعتی ۹۶
امسال از ۵ نماینده طراحی صنعتی تهران مرکز ۴ نفر توانستند رتبه های های برتر المپیاد طراحی صنعتی را از آن خود کنند. نکته جالب و افتخار آمیز رتبه های اول و دوم است که به توسط این دانشجویان فتح شده است که در نوع خود بی سابقه است.
رتبه اول: ریحانه اکبری مقدم
رتبه دوم: یاسر اکبری حامد
رتبه دوازدهم: پرستو چاقری
رتبه پانزدهم: پرنیا ابراهیم فلاحی
رتبه بیست و یکم: بهار نجات
ضمن تبریک صمیمانه به این دانشجویان خلاق و توانمند، در ادامه با این عزیزان بیشتر آشنا بشوید و دو نمونه از تمرینات آنان را ببینید:
ریحانه اکبری مقدم:
رویاهاتون وقتی محقق میشه که توانایی هاتون رو باور داشته باشید ؛چرا که” ناخودآگاه شما موجب میشه همهی گفتهها و اعمالتون، مطابق با الگویی انجام پذیرد که با تصویر ذهنی و باورهای زیربنایی شما هماهنگ است.”
یاسر اکبری حامد:
افرادی که تلاش می کنند و نتیجه خوبی نمی گیرند نباید ناراحت باشند و افرادی که بدون تلاش نتیجه خوب می گیرند نباید خوشحال باشند.
پرستو چاقری:
روزهای بسیار خوب و پرتلاشی را در کنار دوستانم در المپیاد داشتم و این شانس نصیب من شد تا اساتید و دانشجویان برتر دلسوزانه برای موفقیت در المپیاد ما را یاری کنند.
انرژی مثبتی که از طرف این عزیزان به ما می رسید رفته رفته از استرس و دلشوره های ما کاست.
البته روند کار نیازمند تمرکز بسیار بود ما تقریبا بیشتر روزها جمع میشدیم که در هر جلسه با چالش های جدیدی روبه رو شدیم و باید مسائل سختی را در مدت زمان کوتاه ارائه میکردیم در اول کار به شخصه من خیلی زود خسته میشدم ولی رفته رفته به شیوه ی کار عادت کردم و حاصل زحماتم نتیجه ایست که در المپیاد بدست آوردم.
پرنیا ابراهیم فلاحی:
نقاشی می کردم… از وقتی که یادم میاد..
بهترین سرگرمی بچگیم بود! کارام حرفه ای نبود اما تمام احساس من بود
همیشه یه دنیایی جدای دنیای واقعی هم برای خودم داشتم جایی که در ذهن و قلبم بود و اونجا رویا پردازی می کردم؛ نقاشی هام هم انعکاسی از دنیای درونم بود
هر خطی که می کشیدم احساسی بود که از درون قلبم روی کاغذ میاوردم
با رنگ ها زندگی می کردم؛ دوست داشتم اطرافم رو حتی رنگارنگ تر از خود واقعیش ببینم
و آرزو داشتم که اون زیبایی هارو به واقعیت تبدیل کنم
شروع کردم به نقش بستن تمام رویاهام و خواسته هام روی کاغذ و اونا هم در کمال تعجب واقعی میشدند! انگار قلم و کاغذ ها سحر آمیز بودند!!
سوم دبیرستان بودم رشتم ریاضی بود و هیچ ایده ای نداشتم که قراره دانشگاه چی بخونم تا اینکه بیشترین کسی که دوستش دارم طراحی صنعتی رو بهم پیشنهاد کرد
از این رشته هیچی نمیدونستم؛ راجبهش مطالعه کردم و خیلی خوشم اومد! دقیقا همون چیزی بود که میخواستم اما از وجودش بی خبر بودم!
خیلی هیجان زده بودم طراحی هر چیزی که فکرشو کنی؟!! اونم نه فقط کشیدنش حتی اینکه بتونی به واقعیت تبدیلش کنی!
واقعا برام عجیب ترین و هیجان انگیز ترین رشته ی ممکن بود!
وقتی وارد دانشگاه شدم از همون اول همه چی برام خیلی جذاب بود اما به مثابه سرگرمی.. تا جایی که سر کلاس مبانی طراحی صنعتی بهترین استادم شروع کرد به توصیف معنای واقعی دیزاین و عمق واقعی این شاخه؛ اون موقع بود که در تازه ای به روم باز شد
دیگه دیزاین برای من فقط یک رشته ی تحصیلی جالب نبود داشت تبدیل می شد به یه سبک زندگی!
در این مسیر از استادام و دوستانم خیلی چیزا یاد گرفتم تجربه هایی که واقعا با ارزش بودند و از تک تکشون ممنونم
سختی های زیادی بین راه بود اما باید اعتراف کنم که از هر ثانیه اش لذت بردم!
هر روز و هر دقیقه از کاری که می کردم با تمام وجود لذت می بردم، بهش عشق می ورزیدم و با رشته ام زندگی می کردم
دیزاین برای من رشتم یا شغل آینده ام نیست تمام زندگیمه و قدرتی که میشه باهاش دنیا رو به جای بهتری تبدیل کرد!
هنوز نیمه ی اول راهم، تازه دارم راه رفتن رو یاد میگیرم…
میخوام که ادامه بدم و سریع تر حرکت کنم.. برم جلو تر.. یاد بگیرم که بدوم فریاد بزنم و پرواز کنم و خودم رو وقف چیزی کنم که سرنوشت خودم انتخابش کردم و عمیقا عاشقش هستم یعنی همون دیزاین.
بهار نجات:
سرپرست این گروه ۵ نفره را توماج یوسفی بر عهده داشتند که از روز اول آماده شدن برای المپیاد طراحی صنعتی تا روز آخر با نظارت و آموزش بی منت مسیر را برای موفقیت این هنرجویان هموار ساختند.
توماج یوسفی: و بار دیگر ثابت شد که “نابرده رنج گنج میسر نمی شود”. همیشه بهترین تلاشگران بودند که بهترین برداشت ها را داشتند. و این گروه از همان ابتدای امر خود را به عنوان تلاشگر اثبات کردند. یک یک برگزیدگان المپیاد دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز دانشکده هنر از سرمایه های علمی دانشجویی این دانشگاه هستند. باشد که سرمایه گذاری درست از سوی مسئولین صورت پذیرد.
در پایان ضمن تبریک مجدد، از استاد صامت حقیقی و خانم سمانه خدمتلو ( نفر برگزیده المپیاد سال گذشته) عزیز تشکر ویژه به عمل می آوریم که این بدون چشم داشتی وقت و دانش خود را برای ارتقای سطح هنرجویان صرف کردند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.